Left navigation


Vandlande i Europa

Vandlande i Europa

Vandlande i Europa

Køl ned på bilferien – her er fem vandlande i Europa, der kan besøges på vej til feriemålet

Det kan virke som om en bilrejse tager en evighed. Især for børnene, som bare længes efter leg, sol og badning. Men der er en nem løsning: Tyvstart ferien ved at besøge en vandpark med børnene. Her er en liste over fem vandlande i Europa, som I kan besøge på jeres bilferie gennem Europa.

”Er vi der ikke snart?”
En lang biltur til det forfriskende Middelhav kan tage på kræfterne. Utallige timer på en bagende varm motorvej. Kedsomhed. Umulige børn.

Men det er muligt at gøre det nemmere for børnene. En mulighed er at tyvstarte ferien allerede inden I når jeres mål. Hvorfor ikke besøge et vandland i Tyskland, Østrig eller Italien? 

Her er nogle vandlande i Europa, som passer til hele familien og som kan være en god pause værd.

1. Tropical Island

Europas største eventyrbadeland ligger cirka 60 km syd for Berlin i Tyskland. Vandlandet Tropical Island er opbygget med troperne som forbillede, og ligger i en 66.000 kvadratmeter stor hangar. 

Læs mere på Tropical Islands websted

2. Badeparadies Schwarzwald

Vandland beliggende i det sydvestlige hjørne af Tyskland. Dette vandpalads i Schwarzwald har mere end tyve vandrutsjebaner, der passer til børn i alle aldre. 

Læs mere på Badeparadies Schwarzwalds websted

3.  Aquapulco

Østrig har mere at byde på end skiløb. Uden for Linz ligger det piratinspirerede vandland Aquapulco med nogle af Østrigs største vandattraktioner. 

Læs mere på Aquapulcos websted

4. Caneva Aquapark

I Italien er der mange sjove vandlande. Én af de større ligger ved Gardasøen i Norditalien. Caneva Aquapark er beliggende i et forlystelseskompleks sammen med temaparken Movieland og temarestauranter. 

Læs mere på Caneva Aquaparks websted

5. Fürthermare

Fürthermare er et vandland i nærheden af Nürnberg i Tyskland. Passer både til børn og voksne, da der både er et vandlegeland med piratrutsjebaner og et spa.

Læs mere på Fürthermares websted

Scandlines - Der er noget ved at sejle