Left navigation


Seværdigheder i Europa

3_fem_sevardheter_i_europa_400x267

Seværdigheder i Europa

Fem seværdigheder i Europa, som passer til hele familien

Lad ikke rejsen til Middelhavet blive ét langt stræk. Tyskland, Østrig og Italien er fyldt med seværdigheder, som passer til hele familien. Her er vores liste med rejsetips til seværdigheder i Europa, som kan være et besøg værd, når du har børn med i bilen.

En bilferie behøver ikke at bestå af den ene motorvej efter den anden. Hvis du planlægger at køre i bil gennem Europa med børnene, så er der meget at se på undervejs. 

Når du skal køre i bil i Europa kan det være godt med nogle tips. Tyskland, Østrig og Italien har nogle af verdens mest velbesøgte seværdigheder. Her nævner vi nogle steder, som passer til hele familien og som kan være et besøg værd.

1. Neuschwanstein, Füssen

Neuschwanstein i det sydlige Tyskland er et rigtigt eventyrslot. 1800-talsslottet var udgangspunktet for Walt Disneys Tornerose-slot og er i dag en af Tysklands mest velbesøgte seværdigheder. Slottet bliver hvert år besøgt af mere end 1,4 millioner mennesker.

Læs mere på Neuschwansteins webside

2. Spreewald, Brandenburg

Dette UNESCO-beskyttede naturreservat i Østtyskland har det meste til dem, som gerne vil være ude i naturen. Her kan man nyde omgivelserne i kano eller kajak, til fods eller på cykel.

Læs mere på Spreewalds webside

3. Saalfelder Feengrotten, Saalfeld

Disse gamle mineralgrotter er blevet et magisk og farverigt turistmål. Fé-grotterne udenfor Saalfeld midt i Tyskland er med i Guiness rekordbog som ”de mest farverige grotter i verden”. 
 
Læs mere på Saalfelder Feengrottens webside

4. Eisriesenwelt, Werfen

De, der ønsker at opleve et minieventyr, kan besøge verdens største isgrotte ved Salzburg i Østrig, som er en af landets mest populære seværdigheder. Turen i grotten er en guidet tur. Husk at tage varmt tøj med, da temperaturen ligger under nul.

Læs mere på Eisriesenwelts webside

5. Acquario di Genova, Genua

Italien er fyldt med seværdigheder. Skal I holde ferie på vestkysten? Så sørg for at tage en tur forbi ét af Europas største akvarier i Genua.

Læs mere på Acquario di Genovas webside


Scandlines - Der er noget ved at sejle