Left navigation


Forlystelsesparker i Europa

Karrusel

Forlystelsesparker i Europa

Hold pause med tid til leg - besøg en forlystelsespark, når I kører i bil gennem Europa

Bliver børnene nemt utålmodige under lange bilture? Det kan være en god idé at tage en afstikker fra motorvejen, hvor der er tid til leg. Undervejs til jeres endelige destination er der masser af forlystelsesparker, som både kan underholde små og store børn. Her finder du en liste over tema- og forlystelsesparker i Europa, som passer til hele familien.

At holde børnene beskæftigede under en lang bilferie, kan være en udfordring. Lege i bilen eller spil på jeres tablet kan man komme langt med. Men der findes meget mere sikre kort, hvis man vil underholde børnene under en bilferie. En afstikker fra motorvejen til en forlystelsespark i Europa kan være lige det, der er brug for.  

Europa er fyldt med sjove forlystelsesparker, hvor børnene kan komme af med noget energi eller bare få tilfredsstillet legelysten. Vi guider dig til nogle af Europas sjoveste forlystelsesparker.

1. Playmobil Funpark – Zirndorf, Tyskland

Temapark uden for Nürnberg i Tyskland, som har masser af indendørs og udendørs aktiviteter for alle Playmobil-fans. Fokus er ikke på karusseller, men mere på traditionel leg og bevægelse.

Læs mere på Playmobil Funparks webside

2. Legoland – Günzburg, Tyskland

Legoland findes ikke kun i Danmark. Legoland i Günzburg i Tyskland, mellem Stuttgart og München, er en af landets absolut mest populære temaparker. Parken har i løbet af årene slået flere rekorder med deres storslåede legoværker.  

Læs mere på Legolands webside

3. Europa-Park – Rust, Tyskland

Tysklands største temapark finder man i den sydvestlige del af landet, tæt på Schweiz og Frankrig. Parken har mere end hundrede forlystelser og er opbygget med forskellige europæiske lande som tema.  

Læs mere på Europa-Parks webside

4. Gardaland – Gardasøen, Italien

Gardaland, Italiens største forlystelsespark, ligger ved Gardasøen. I folkemunde kaldes parken af og til ”Italiens Disneyland”. Gardaland har ca. tredive attraktioner, som passer til alle aldre.  

Læs mere på Gardalands webside

5. Movieland – Gardasøen, Italien

Lige i nærheden af Gardaland er der yderligere en forlystelsespark. Attraktionerne og showene står alle i filmens tegn på Movieland i Norditalien.  

Læs mere på Movielands webside

Scandlines - Der er noget ved at sejle