Left navigation


Campingpladser i Tyskland

Campingpladser i Tyskland - dreng på hoppeborg

Campingpladser i Tyskland

Få en naturoplevelse under bilferien – besøg en campingplads i Tyskland undervejs på turen

Skip de dyre hoteller, når I kører gennem Europa. Hvis familien gerne vil opleve den europæiske natur undervejs, er camping et godt og billigt alternativ. Tyskland har nogle af Europas mest velbesøgte campingpladser, som passer til hele familien. Her har vi samlet tips til campingpladser i Tyskland, som kan være et besøg værd under bilferien.

Bare fordi camping i Europa er billigt, betyder det ikke, at det er kedeligt. Hvis man er på bilferie, kan man nemt finde en lang række topmoderne campingpladser i Tyskland, som har alt lige fra Wi-Fi, legepladser, til svømmebassiner og rutsjebaner. Her er vores guide til campingpladser i Tyskland, som man nemt kan gøre et stop ved på vejen. 

1. Campingpark Sanssouci i Potsdam, Brandenburg

Hvis I er en aktiv familie, så er den her campingplads den rigtige for jer. Her kan I tage på udflugter, både på cykel og til fods. Campingpladsen ligger tæt på en sandstrand – perfekt, hvis I vil tage en dukkert, hvilket I også kan gøre i deres mange svømmebassiner. 

Læs mere om Campingpark Sanssouci her

2. Kaiser Camping i Bad Feilnbach, Bayern

Campingplads i Sydtyskland er skræddersyet til badefans. Her er der flere bassiner, både indenfor og udenfor, plus et børnebassin for de mindste. Derudover er der både indendørs og udendørs legepladser.

Læs mere om Kaiser Camping her

3. Knattercamping i Bantikow, Brandenburg

Børnevenlig campingplads i Østtyskland. Her er der en sandstrand i nærheden, hvor man kan bade, samt lege på legeplads, så de små kan more sig. De naturlige omgivelser i skoven kan være et skønt afbræk fra motorvejens støj.

Læs mere om Knattercamping her

4. Freizeitpark Monte Kaolino i Hirschau, Bayern

Den her campingplads passer til vandhunde. Ikke blot ligger den i nærheden af en strand og har en legeplads - her er der endda et svømmeanlæg. Med et opvarmet udendørs bassin, et børnebassin og en vandrutsjebane er der masser af muligheder.

Læs mere om Freizeitpark Monte Kaolino her

5. Wald- und Seeblick Camp i Zislow, Mecklenburg-Vorpommern

Hvis du leder efter et mere naturligt campingmiljø i Europa, så er det her I skal hen. Beliggende i skoven, tæt på en sø, bliver det næppe mere naturligt. Her er desuden en legeplads og et sportsområde for alle børn, der har brug for at røre sig.

Læs mere om Wald- und Seeblick Camp her

Scandlines - Der er noget ved at sejle