Left navigation


Gratis børneaktiviteter

Dreng i legeland

Gratis børneaktiviteter

Tag en afstikker fra motorvejen på bilferien – her er fem gratis bud på børneaktiviteter på turen gennem Europa

At tage på bilferie gennem Europa med familien behøver ikke kun at bestå af motorveje og benzindunst. Undervejs er der masser af aktiviteter, som passer til hele familien – og de behøver faktisk ikke at koste en bondegård. Her har vi samlet nogle børneaktiviteter, der kan besøges i Europa og som er helt gratis.

Bilturen gennem Europa kan være mindst lige så spændende som opholdet i Italien. Det er rejsen, som tæller, ikke destinationen. I hele Europa er der mange gratis børneaktiviteter, som passer til hele familien. Hvad siger du til grønne legepladser, pragtfulde parker og storslåede slotte? Her er vores tips til gratis børneaktiviteter i Europa, som kan være et stop værd under bilferien.

1. Kollwitzplatz, Berlin

Kollwitzplatz er en af Berlins allerstørste legepladser. Parken er fyldt med børneaktiviteter, som store trælegesager og bordtennisborde. I nærheden findes der mange familievenlige cafeer og isbutikker.

Læs mere om Kollwitzplatz

2. Tiergarten, Berlin

Tiergarten er Berlins største og mest populære park, takket være sin centrale beliggenhed. Her kan du nyde en afslappende gåtur, eller hvorfor ikke en picnic? Her dyrker Berlins borgere sport, griller og nyder naturen. Ved det sydøstlige hjørne tæt ved Potsdamer Platz er der en stor legeplads – perfekt for legesyge børn!

Læs mere om Tiergarten

3. English Garden, München

Gigantisk park i München, som er større end både Hyde Park i London og Central Park i New York. Her er der mange rislende bække, legepladser, åbne områder og – tro det eller ej – surfere. I den sydlige del af parken surfes der hver dag i den hurtigtflydende flod Eisbach, hvilket lokker masser af tilskuere til.

Læs mere om English Garden

4. Mirabell Gardens, Salzburg

I Salzburg finder man ét af Europas smukkeste haveanlæg, hvor flere scener fra Sound of Music er blevet indspillet. At slentre eller løbe rundt i parken er populært hos børn i alle aldre. Kig også forbi i den nærliggende Zwergerlgarten, som er fyldt med små statuer. Perfekt selfie-højde for de små!  

Læs mere om Mirabell Gardens 

5. Schloss Ambras, Innsbruck

Hvis I leder efter en bjergtagende udsigt, så er I nødt til at besøge Schloss Ambras, et middelalderslot, der ligger på en bakke. Det er gratis at besøge haven og det er et perfekt sted for børnene til at slippe af med noget energi.

Læs mere om Schloss Ambras

Scandlines - Der er noget ved at sejle