Left navigation


1-dagsbillet/Grænsehandel

Ingen dåsepant i BorderShop Puttgarden

Shop og oplev på én dag

Nordtyskland har rigtigt meget at byde på. Det er kendt for enhver at der er mange penge at spare ved shopping af øl, vand, spiritus og slik. Nordtyskland har også et hav af oplevelser, som du kan nå på én dag.

SMILE 1-dagsbillet/Grænsehandel

299,-*
Book nu

Betal fra DKK 549,- og få fra DKK 250,- retur på hjemrejsen. Kan kun bookes online og forudsætter SMILE-medlemskab.

Shop løs i Nordeuropas største grænsebutik

Hvert år shopper mange skandinaver ind til hverdag og fest i Tyskland. Der er mange penge at spare og udbuddet er stort. I BorderShop Puttgarden finder du alt, hvad du kan ønske dig. Nordeuropas største grænsehandel er med 8.000 kvm og alle de kendte varemærker indenfor øl, vand, spiritus og slik en stor oplevelse. Der er mulighed for prøvesmagning i de 8 forskellige barer, hvor whisky-baren er helt ny og spændende.

PrisGaranti i BorderShop

PG_logo_SMILE_DKNår du handler i Scandlines’ BorderShop er du sikret den billigste pris på alle markedsførte varer med PrisGaranti-mærket. Det betyder, at PrisGaranti er din sikkerhed for, at du ikke finder vores PrisGaranti-tilbud billigere hos vores konkurrenter. Du kan endda få differencen refunderet, hvis du indenfor 14 dage efter dit køb finder varen billigere et andet sted.**

Ingen dåsepant i BorderShop

Vi har hverken dåsepant i BorderShop Puttgarden eller Rostock. Hvis dette skulle komme inden 2018, som regeringen har foreslået, informerer vi om det med det samme.

Få en rundtur i BorderShop Puttgarden

Få en hurtig rundvisning i Scandlines BorderShop i Puttgarden, som tilbyder nem og billig grænsehandel og stort sortiment.

SMILE 1-dagsbillet/Grænsehandel

299,-*
Book nu

Betal fra DKK 549,- og få fra DKK 250,- retur på hjemrejsen. Kan kun bookes online og forudsætter SMILE-medlemskab.

Oplev Tyskland på én dag

Der findes mange attraktioner og seværdigheder, som er tæt på Puttgarden og er helt unikke. Oplevelserne byder på alt fra sport i verdensklasse, skønne børneattraktioner til julemarkeder. Du kan opleve noget hele året rundt.

Shopping

Shopping er også andet end grænsehandel. Ikke langt fra Puttgarden findes McArthurGlen Designer Outlet Neumünster, som er designertøj med besparelser på 30-70%. Læs mere her.

Seværdigheder

Julemarked i Lübeck: Fra slutningen af november er Lübeck smukt dekoreret i alskens farver, og du kan ikke undgå at komme i julehumør.

Sport

Fodbold: Hamburg Sports Verein har været i Bundesligaen i mange år og der er altid mere end 50.000 fans på lægterne. Med kun 2 timer til Hamburg fra Puttgarden kan du opleve en af verdens førende ligaer på en dagstur.

Håndbold: Kiel og Hamburg er altid med i toppen af verdens bedste liga. Stemningen er enorm intens, når de spiller hjemme og ofte med danske spillere, som sætter tempoet. En oplevelse, som gør indtryk.

SMILE 1-dagsbillet/Grænsehandel

299,-*
Book nu

Betal fra DKK 549,- og få fra DKK 250,- retur på hjemrejsen. Kan kun bookes online og forudsætter SMILE-medlemskab.

Booking af Billet

*Betal fra DKK 549,- og få fra DKK 250,- retur på hjemrejsen, hvis du checker ind i Puttgarden senest 3 timer efter afgang fra Rødby. Få beløbet udbetalt kontant eller anvend værdikuponen ombord. Længdetillæg for biler over 6m i henhold til gældende regler.

Forudsætter SMILE-medlemskab og kan kun bookes online, senest 1 time før afgang. Er du ikke SMILE medlem, kan du tilmelde dig gratis her eller du kan blive SMILE medlem ved bookning af 1-dags/Shopping billetten ved at svare ja tak til SMILE-medlemskab i booking forløbet.

Ved ankomst i havnen kan du køre direkte til check-in automaten i både Rødby og Puttgarden.

Gyldighed

Billetten kan benyttes alle ugens dage og skal anvendes til hjemrejse på samme dag som udrejse. Billetten er gyldig i perioden indtil 31.10.2017.

Særlige Vilkår

Værdikupon på fra DKK 250,-. 

Få beløbet udbetalt kontant eller anvend værdikuponen ombord. Du skal tjekke ind i Puttgarden inden 3 timer efter afgang fra Rødby. Opfyldes ovenstående ikke, er billetten gyldig som returbillet samme kalenderdag (indtil kl. 03.00 den efterfølgende kalenderdag), dog uden værdikupon. 

Du kan bruge din værdikupon ombord på færgen på returrejsen til Rødby. Den gælder i alle skibets restauranter og caféer samt i Onboardshop. Evt. restbeløb udbetales i DKK/Euro. Du kan også vælge at få værdikuponens beløb udbetalt. Hvis check-in sker senere end 3 timer efter afgang fra Rødby, gælder billetten blot som en almindelig 1-dagsbillet, og du modtager derfor ikke værdikuponen på hjemrejsen. 

Tillæg for trailer og biler over 6 m i henhold til Scandlines betingelser for længdetillæg.

Denne billettype kan af hensyn til momsreglerne ikke benyttes af fragtkunder, dvs. kunder hvis hovedformål med rejsen er godstransport.

Ændring og Afbestilling

Billetten har samme ændrings- og afbestillingsbetingelser som Economy EXTRA billetten.

SMILE 1-dagsbillet/Grænsehandel

299,-*
Book nu

Betal fra DKK 549,- og få fra DKK 250,- retur på hjemrejsen. Kan kun bookes online og forudsætter SMILE-medlemskab.


Scandlines - Der er noget ved at sejle