Left navigation


1-dagsbillet Gedser-Rostock

En dag i det nordlige Tyskland for kun DKK 399,-*

En 1-dagsbillet Gedser-Rostock giver dig 300 kr. at shoppe for

Besøg Rostock og omegn. 1-dagstur fra DKK 399,-*. Tag en dag ud af kalenderen og oplev en masse seværdigheder i det nordlige Tyskland.

Kombiner turen med et besøg i vores BorderShop i Rostock og vælg blandt kendte mærker og gode tilbud. Med 1.200 m2 er BorderShop Rostock velindrettet og overskuelig. Butikken ligger lige ved tilkørslen til motorvejen, og du finder altid super gode tilbud. som du i øvrigt kan forudbestille hjemmefra, så de står klar til dig, når du kommer.

Gedser-Rostock ved onlinekøb

Fra DKK 399,-*

Book nu

*Forudsætter SMILE-medlemskab. Book nu fra DKK 749,- og få  fra DKK 350,- retur. Der er et begrænset antal pladser pr. afgang. Prisen gælder for biler under 6 meter. Længdetillæg efter gældende regler. Er du ikke SMILE-medlem, får du DKK 300,- retur. 

Afgang fra Gedser senest kl. 17.00.

Check-in

Ved check-in i havnen har du to muligheder. Har du købt din billet online eller hjemmefra, kan du bruge automatisk check-in. Skal du købe din 1-dagsbillet i havnen, kan det kun gøres i baner med personlig betjening.

Bestil hjemmefra og slip for slæbet 

Du kan forudbestille dine varer online. Så står varerne pakket og klar til dig, når du kommer, og du slipper for selv at finde dem i butikken. Det er nemt og hurtigt.

Se de seneste tilbud fra BorderShop Rostock 

Ingen dåsepant i BorderShop 

Vi har hverken dåsepant i BorderShop Puttgarden eller Rostock. Hvis dette skulle komme inden 2018, som regeringen har foreslået, informerer vi om det med det samme.

Sightseeing i Rostock

Kombiner dit besøg i BorderShoppen med en tur rundt i Rostock by. Hansestaden er næsten 800 år gammel og byder på mange smukke og spændende seværdigheder. Der er også rig mulighed for shopping i byen.  Især i området omkring Kröpliner Strasse, Lange Strasse og Doberaner Platz finder du et væld af butikker.

Scandlines - Der er noget ved at sejle