Bold og billige billetter

Som SMILE medlem kan du sparke januar i gang med en super oplevelse og en fordelagtig SMILE MEMBER DEAL. Glæd dig til Bundesliga-fodbold i Hamburg eller EM-håndbold i Polen.

Go' kamp!

Bundesliga-bold i Hamburg – SMILE MEMBER DEAL

Tag drengene med til Hamburg til priser, du ikke finder mange steder i Europa. De tyske stadions er moderne, og du kommer til at bo tæt på stadion. Oplev stemningen på Volkspark Stadion på langsidens nederste tribune. Ta' med d. 22. januar, når HSV fredag aften kl. 20.30 tager imod Bayern München til en fantastisk MEMBER DEAL pris. 1 overnatning på 4-stjernet hotel, billet til kampen og færge t/r via Rødby-Puttgarden.

Pris 1.749 kr. pr. person ved min. 2 personer. Er I 4, der vil afsted sammen, skal der bookes 2 pakker á 3.498 kr. Book senest 17. december.

Besøg BorderShop i Puttgarden på vejen. Hent en gratis ramme Carlsberg øl 1*24 ved at fremvise din færgebillet. Tilbuddet kan anvendes på udrejsedagen.

Oplev håndbold-EM i Polen – SMILE MEMBER DEAL

Det bli'r svedigt, det bli'r spændende, det bli'r stort. Vær med på sidelinjen, når de danske håndboldherrer kæmper om EM-guldet i Polen. Vi har billetter til både de indledende kampe og finalerunderne – vælg nedenfor.


Scandlines - Der er noget ved at sejle