Left navigation


Inspiration og rejsetips Sverige

Scandlines Helsingør-Helsingborg tilbyder sammen med vores partnere aktuel, generel og praktisk rejseinformation, som kan være til nytte, når du planlægger din ferie til Sverige. Få information og inspiration til de svenske byer: Helsingborg, Stockholm og Gøteborg.

 

 • Sofiero ved Helsingborg

  Sofiero

  Sofiero ligger 5 km nord for Helsingborg og har en fantastisk blomsterpark, diverse udstillinger. Slottet er bl.a. kendt for at have været Dronning Ingrids barndomshjem om sommeren. Hele året kan man gå ture i den smukke park.

 • Scandlineshh-Flikorna-Lundgren-Hus-211x211

  Flickorna Lundgren

  Flickorna Lundgren er et af Sveriges mest berømte ”kaffehuse” med dejlige hjemmebagte kager. Det er også muligt at få en kæmpe rejemad og andet godt til ganen. Alt sammen kun ca. 45 min kørsel fra færgelejet i Helsingborg

 • Se tropiske dyr i Tropikariet

  Se tropiske dyr i Tropikariet

  Oplev dyr fra Sydamerika, Asien, Madagaskar og Afrika i deres rette tropiske omgivelser i Helsingborg.

 • Tomatens hus

  Tomatens Hus

  To meget aktive virksomheder findes på Tomatens hus. Boel Wildmark & Bengt Ahlman dyrker alt det gode. Du kan købe det hele i den lille butik på stedet. Morgan Wildmark sælger det dejlige brød. Boel Hultman driver cafeen og kroen, og har samtidig en produktion af Miss Alice delikatesser.

 • Elg i Skånes Djurpark

  Oplev vilde dyr i Skånes Djurpark

  Skånes Djurpark er et af Sydsveriges mest populære udflugtsmål. Parken er opbygget på dyrenes egne betingelser med store, rummelige indhegninger.

 • Gården Wideröra

  Besøg Wideröra

  Kun en halv times kørsel fra færgelejet i Helsingborg, mellem Ekeby og Tågarp, finder du den smukke gård Wideröra.

 • Ekhems gård

  Ekhems Gård

  Ekhems gård, som har været i familien i fire generationer, er et populært udflugtsmål. Gården er forvandlet fra en hyggelig lille familie gård til en virksomhed. På gården finder du en gårdbutik med en masse forskellige lækre produkter. Alt fra marmelade til grøntsager – Alt sammen fra gården. Du kan også koble af med en omgang...

Rejer og hvidvin
Vi lader op til batteridrevne færger på Helsingør-Helsingborg
Book nu!
Vi lader op til batteridrevne færger på Helsingør-Helsingborg
Vi lader op til batteridrevne færger på Helsingør-Helsingborg. Læs mere her!
scandlineshh-nyhedsbrev-tilmeld-
Like-os-knap

Scandlines - Der er noget ved at sejle