Velkommen ombord på vores to nye hybridfærger

Sejl med på den grønne bølge

Takket være Scandlines' ambitiøse miljøstrategi er de to nye færger på Gedser-Rostock en del af verdens største flåde af hybridfærger, der kombinerer dieseldrift med elektrisk batteridrift.

Vores nye færger
M/F Berlin og M/F Copenhagen er navnene på Scandlines' nye færger, der sejler på den populære overfart mellem Gedser og Rostock.

Her er både plads til den livlige børnefamilie og til dig, der bruger færgefarten til at få hvilet, stillet sulten eller måske begge dele.

Mere plads og flere afgange
Begge færger har plads til 460 biler eller 96 lastbiler, og kapaciteten er dermed mere end fordoblet på ruten. Og de nye færger på Gedser-Rostock sejler med endnu flere faste afgange.

Vi ønsker dig en behagelig overfart på den nye generation af grønne færger.

Nu er der virkelig noget ved at sejle

Garanti for havudsigt

Garanti for havudsigt

Hovedpassagerdækket har både et stort butiksområde, cafeteria og en restaurant med en formidabel havudsigt.

Stort passagerdæk

Stort passagerdæk

Færgerne har et stort passagerdæk med en fantastisk udsigt, hvor man kan kigge direkte ned i butikken på dækket under.

Shop billigt ombord

Shop billigt ombord

Hver færge har 400 m2 moderne Onboardshop med ovenlys for at få et optimalt lysindfald.

Batteridrevet hybridsystem

Batteridrevet hybridsystem

Det innovative hybridsystem på M/F Berlin og M/F Copenhagen kombinerer traditionel dieseldrift med elektrisk batteridrift. Scandlines kan som verdens første rederi lagre overskydende energi og levere strøm til færgen, når forbruget er større end produktionen.

Gå på opdagelse

Der er kælet for detaljerne på de nye hybridfærger, hvor design og interiør er inspireret af natur og landskaber. Resultatet er to færger, der har sit helt eget udtryk med mange og meget forskellige områder. Velkommen indenfor.

* En Economy-billet gælder for 1 bil (maks. 6 meter) med op til 9 passagerer og ubegrænset bagage. Billetten skal bookes senest 14 dage før afrejse og kan kun bookes online. Du skal være SMILE-medlem. Er du ikke allerede medlem, kan du blive det ganske gratis, samtidig med at du booker din billet. Der er begrænset antal pladser og afgange.


Scandlines - Der er noget ved at sejle