Vind en fodboldrejse til Bundesliga fodbold i Tyskland med Scandlines og Eurosport

Fodbold_452x211

Vind en ultimativ drengetur for dig og tre af dine venner til Bundesliga fodbold i Tysklands fodbold-hovedstad Berlin og hyggelige Hamborg.

Smør stemmebåndet med god, tysk øl og gør dig klar til at skråle med på en tysk schlager på en af Berlins mange knejper – vi sætter en fodboldrejse for fire personer med billetter til to bundesliga-kampe på højkant.

Den direkte vej til Tyskland og Bundesligaen er med Scandlines og ikke langt fra den tyske grænse venter formidable oplevelser, der inkluderer fodboldstjerner af højeste karat, uovertruffen stadionstemning og solid, tysk humle. En fodboldtur er et fantastisk udgangspunkt for en miniferie, der også kan byde på højdepunkter som seværdighederne Check Point Charlie, TV-tårnet og Brandenburger Tor i Berlin. I 2015 bliver Berlin desuden vært for UEFA Champions League finalen, så her er der også masser at rejse efter.

Præmie for fire personer:

  • Transport i bus fra København og retur
  • Færgeoverfart med Scandlines’ ruter Gedser-Rostock og Rødby-Puttgarden
  • Mad om bord på Scandlines begge veje
  • Billetter til kampene Hertha Berlin – Bayern München i Berlin tirsdag den 25. marts og Hamburg SV - SC Freiburg i Hamborg onsdag den 26. marts
  • Overnatning i Berlin og Hamburg
  • Smagsprøver i Scandlines’ 8.000 kvadratmeter store BorderShop i Puttgarden

I samarbejde med Eurosport kan du vinde ovenstående, så skynd dig at drible bolden i mål – måske er det dig og vennerne, der skal af sted. Du skal være 18 år for at deltage i konkurrencen og deltage i turen.

For at deltage i konkurrencen skal du svare på et enkelt spørgsmål:

Hvor mange færgeruter har Scandlines til den tyske Bundesliga-fodbold?

Svarmuligheder: 1 eller 2

SMS dit svar til ESP2 (mellemrum) (dit svar) til 1231

Konkurrencebetingelser
Det koster 5 kr. plus alm. SMS-takst, og der er ingen fortrydelsesret. Spørgsmål vedrørende SMS-tjenesten kan rettes til Eurosport på: +4532577324 eller til Eurosport, Amager Strandvej 22, 2300 København S.

Konkurrencen løber fra den 7. marts til den 17. marts 2014. Vinderen findes ved lodtrækning blandt alle, der svarer rigtigt på spørgsmålet. Vinderen trækkes den 11. marts 2014 og får direkte besked på mail. I tilfælde af, at vi ikke kan få fat i vinderen inden for 2 dage, så trækker vi en ny vinder.

Du skal være 18 år for at deltage i konkurrencen.

Medarbejdere i Scandlines eller familie hertil kan ikke deltage. Præmien kan ikke byttes til andre gaver eller kontanter, men kan videregives til en anden hvis man ikke ønsker præmien.


Scandlines - Der er noget ved at sejle