Left navigation


Personlige oplysninger

Indsamling af oplysninger

I forbindelse med at du reserverer eller betaler en onlinebillet hos Scandlines Danmark ApS (Scandlines), samt når du bestiller materiale, nyheder o.l. fra Scandlines hjemmeside, indsamler Scandlines følgende personlige oplysninger om dig:
- navn
- telefonnummer
- e-mailadresse  
- fysisk adresse
- postnummer
- by

Dine rettigheder

Scandlines opbevarer dine oplysninger i overensstemmelse med persondataloven. Du kan til enhver tid rette henvendelse til os, hvis du ønsker indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Du har også altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og/eller kræve dine oplysninger slettet, ligesom du til enhver tid kan rette henvendelse til Scandlines, hvis du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os. 

Henvendelser i forbindelse hermed rettes til Scandlines Danmark ApS via e-mail: scandlines@scandlines.com.

Opbevaring af oplysninger

Personoplysningerne registreres hos Scandlines, som er dataansvarlig. Oplysningerne transmitteres og opbevares ikke krypteret. Oplysningerne slettes, når Scandlines ikke længere skal opbevare oplysningerne i henhold til gældende lovgivning, eller for at varetage aftaleforholdet med dig. 

Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger: Administration og bogholderi.

Opbevaring af personoplysningerne sker hos Scandlines eksterne hostingpartner, som varetager Scandlines servere. Backup af indholdet på serverne inkl. eventuelle personoplysninger slettes, når Scandlines ikke længere skal opbevare oplysningerne i henhold til gældende lovgivning eller for at varetage aftaleforholdet med dig. 

Alle oplysninger er fortrolige og tilhører Scandlines. Scandlines eksterne hostingpartner har således ingen mulighed for at anvende data fra Scandlines.


Brug af indsamlede oplysninger

I forbindelse med billetkøb indsamles oplysningerne udelukkende for at kunne foretage eventuelle efterfølgende ændringer i billetten, samt for at kunne opfylde gældende lovgivning.

Hvis du bestiller materiale og nyheder mv. fra vores hjemmeside, indsamler vi oplysninger med det formål at kunne levere det bestilte materiale til dig. Vi gemmer desuden dine kundeoplysninger med henblik på at kunne tilbyde dig bedre og mere målrettede informationer og tilbud.

Der registreres ingen personfølsomme oplysninger i forbindelse med reservation og betaling af biletter og bestilling af materiale/nyheder. 

Dine kundeoplysninger videregives ikke til andre firmaer.


Scandlines - Der er noget ved at sejle