Left navigation


Betingelser for forudbetalt mad ombord

Mad ombord der enten er købt online eller i Scandlines Service Center vil blive inkluderet i din færgebooking hos Scandlines. Når du indtaster dit bookingnummer / Service-ID ved check-in i havnen, udskrives automatisk en mad-voucher. Voucheren benyttes som betalingsmiddel for den forudbestilte mad og skal afleveres til personalet i Scandlines Buffet/Scandlines Buffet all inclusive ombord på pågældende færgen.

Selve ordrebekræftelsen og billetten kan ikke bruges som betalingsmiddel for maden ombord. Glemte eller tabte mad-vouchers refunderes ikke, ligesom det ikke er muligt at få det reserverede bord uden den tilhørende voucher.

For at sikre det reserverede bord, skal du fremvise din voucher hurtigst muligt og senest 15 minutter efter færgen har lagt fra land for Gedser-Rostock og senest 10 minutter efter afgang for Rødby-Puttgarden. Såfremt du kommer senere, mister du din prioritetsplads og vil blive sat i den ordinære kø til det første ledige bord. Din voucher vil dog være gyldig på hele overfarten, og kan derfor forsat bruges som værdibevis til catering ombord.

Såfremt din færgebillet tillader ombooking, og du opfylder alle betingelser for ombooking, vil dit køb af mad ligeledes blive ombooket. Ved ombooking til en afgang med en højere pris for forudbestilt mad skal en eventuel prisdifference betales ved check-in i havnen. Dette kan alene ske i den personligt betjente bane. Refundering i forbindelse med ombooking til en afgang med en lavere pris for forudbestilt mad kan kun ske ved senere henvendelse til Scandlines Service Center. I så fald skal anmodning om refusion incl. relevante bilag være Scandlines Service Center i hænde senest en måned efter afrejsedagen.

Ønsker du generelt at afbestille og få refunderet den mad, du har købt inden rejsens påbegyndelse, skal du give Scandlines Service Center besked inden det afrejsetidspunkt, der står anført på din bookingbekræftelse. Sker henvendelsen efter denne frist, bortfalder muligheden for at fortryde købet og dit køb af mad er gået tabt.

Du ønskes en god rejse og god appetit ombord på Scandlines’ færger.
Scandlines - Der er noget ved at sejle