Left navigation


Behandling af personlige oplysninger

Nedenstående gælder ved afgivelse af personoplysninger til et af følgende selskaber i Scandlines Group: Scandlines Danmark ApS, Scandlines Gedser-Rostock ApS, Scandlines Catering ApS, Scandlines Deutschland GmbH, Scandlines Bordershop Rostock GmbH og Scandlines Bordershop Puttgarden GmbH – I det følgende samlet og hver for sig benævnt Scandlines.

I forbindelse med at du reserverer eller betaler en onlinebillet hos Scandlines samt når du bestiller materiale, nyheder o.l. fra Scandlines hjemmeside, indsamler Scandlines følgende personlige oplysninger om dig:

  • navn
  • telefonnummer
  • e-mailadresse  
  • fysisk adresse
  • postnummer
  • by 
  • købshistorik
  • svar på spørgsmål fra Scandlines i forbindelse med køb

Dine rettigheder

Scandlines opbevarer dine oplysninger i overensstemmelse med persondataloven. Du kan til enhver tid rette henvendelse til os, hvis du ønsker indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Du har også altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og/eller kræve dine oplysninger slettet, ligesom du til enhver tid kan rette henvendelse til Scandlines, hvis du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.  

Henvendelser i forbindelse hermed rettes til Scandlines via e-mail: scandlines@scandlines.com

Såfremt du ikke opnår et tilfredsstillende svar fra Scandlines, kan du klage til Datatilsynet via e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Opbevaring af oplysninger

Personoplysningerne registreres hos Scandlines, som er dataansvarlig. Oplysningerne transmitteres og opbevares ikke krypteret. Oplysningerne slettes, når Scandlines ikke længere skal opbevare oplysningerne i henhold til gældende lovgivning, eller for at varetage aftaleforholdet med dig. 

Opbevaring af personoplysningerne sker hos Scandlines eksterne hostingpartner, som varetager Scandlines servere. Backup af indholdet på serverne inkl. eventuelle personoplysninger slettes, når Scandlines ikke længere skal opbevare oplysningerne i henhold til gældende lovgivning eller for at varetage aftaleforholdet med dig. 

Alle oplysninger er fortrolige og tilhører Scandlines. Scandlines eksterne hostingpartner har således ingen mulighed for at anvende data fra Scandlines.

Brug af indsamlede oplysninger

I forbindelse med billetkøb indsamles oplysningerne for at kunne foretage eventuelle efterfølgende ændringer i billetten, samt for at kunne opfylde gældende lovgivning. Desuden kan Scandlines anvende dine oplysninger til at stille dig yderligere spørgsmål i forbindelse med din rejse. 

Hvis du bestiller materiale og nyheder mv. fra vores hjemmeside eller besvarer spørgsmål i forbindelse med dine køb, indsamler vi dine oplysninger med det formål at kunne levere det bestilte materiale til dig og for at kunne tilbyde dig bedre og mere målrettede informationer og tilbud.

Der registreres ingen personfølsomme oplysninger i forbindelse med reservation og betaling af biletter, besvarelse af spørgsmål og bestilling af materiale/nyheder. 

Juni 2017


Scandlines - Der er noget ved at sejle