Left navigation


Schleswig-Holstein

Ombord på Scandlines' Schleswig-Holstein kan du slappe af og nyde udsigten over Østersøen, og samtidig nyde en lækker morgenbuffet eller blot en kop kvalitetskaffe. Velkommen ombord!

Schleswig-Holstein_width686

Ombord på Schleswig-Holstein

Om bord på færgen M/F Schleswig-Holstein venter der dig en behagelig pause fra bilturen, og samtidig får du en skøn oplevelse til søs. Vi kan varmt anbefale, at du undervejs benytter vores mange gode tilbud og faciliteter.

Du kan vælge imellem et lækkert måltid i vores Scandlines Buffet, en let anretning eller fastfood i vores cafeteria FoodXpress eller nyde en friskbrygget kop kaffe i vores hyggelige café Berlin Xpresso.

Gå heller ikke glip af chancen for at besøge vores Onboardshop, som har et bredt udvalg af gode varer til hele familien.
 Der er mulighed for at hygge med hele familien ombord på Scandlines' færger

Scandlines Buffet

Vores berømte Scandlines Buffet varierer dagen igennem. Frem til klokken 11.30 serverer vi en imponerende morgenbuffet, og hen over frokost kan du nyde vores nordisk inspirerede frokostbord. Om aftenen retter vi an med en spændende aftenbuffet fyldt med et stort og varieret udvalg af varme og kolde retter. Efter maden kan vi også anbefale, at du smager vores kvalitetskaffe, sammen med lækker kage.
 Der bliver serveret lækre buffeter på alle Scandlines' færger

FoodXpress

FoodXpress er et lækkert cafeteria, hvor du døgnet rundt kan få dig en forfriskning og et let måltid mad. Her kan du blandt andet nyde vores hjemmelavede smørrebrød og frisksmurte sandwichprodukter.

Vi byder selvfølgelig også på kendte klassikere såsom fransk hotdog, schnitzel eller fiskefilet med pommes frites.

 foodXpress

Good2Go

Good2Go er vores kiosk, hvor du kan købe, hvad du mangler til bilturen. Vi har alt fra coffee-to-go, slik, kolde og lune snacks, til batterier, magasiner og bøger. Good2Go er åben i dagtimerne

 Good-to-Go

Berlin Xpresso

BerlinXpresso er en kaffebar, hvor du kan få dejlig kvalitetskaffe samt kage, sandwich, is og pølser, som kan nydes indendørs eller på dækket. Kun åben i højsæsonen og i weekenden.

 Berlin-Xpresso

Onboardshop

Du kan shoppe skønne varer i Onboardshop til billige penge under hele overfarten. Vi tilbyder et bredt udvalg til hele familien. Du finder alt fra chokolade, vin og spiritus, lækre parfume- og kosmetikprodukter, samt legetøj til børnene på bagsædet. Onboardshop er stedet, hvor du altid finder et godt tilbud.
 Du kan altid finde gode tilbud på mærkevarer i vore Travel Shops

Scandlines - Der er noget ved at sejle