Left navigation


Prinsesse Benedikte

Ombord på Prinsesse Benedikte kan du blandet andet nyde lækker buffet i Scandlines Buffet all inclusive, nyde smørrebrød i særklasse og nyde udsigten udover Østersøen. Velkommen ombord!

Benedikte_width685

Ombord på Prinsesse Benedikte

Om bord på færgen M/F Prinsesse Benedikte venter der dig en behagelig pause fra bilturen og samtidig får du en skøn oplevelse til søs. Vi kan varmt anbefale, at du undervejs benytter vores mange gode tilbud og dejlige faciliteter.

Du kan vælge mellem et lækkert måltid i vores Scandlines All-Inclusive Buffet, en let anretning eller fastfood i vores cafeteria FoodXpress. Du kan også tilbringe overfarten med at nyde en friskbrygget kop kaffe i vores hyggelige café Berlin Xpresso.

Gå heller ikke glip af chancen for at besøge vores Onboardshop, som har et bredt udvalg af gode varer til hele familien.

M/F Prinsesse Benedikte drives af et banebrydende hybridsystem, der kombinerer traditionel dieseldrift med elektrisk batteridrift. Som verdens første færgerederi kan Scandlines lagre overskydende energi i batterierne om bord i en mængde, der svarer til 600 hybridbiler.
 

Scandlines Buffet all inclusive

Her kan du i hyggelige og imødekommende omgivelser nyde vores imponerende buffet, som varierer dagen igennem. Vores kokke er i køkkenet hele dagen, så din mad altid er frisk og lækker. Du kan få morgenmad, frokost, aftensmad og dessert. Børn 0-4 år spiser gratis og børn 4-12 år spiser til reduceret pris i buffeten. 

 Der bliver serveret lækre buffeter på alle Scandlines' færger

FoodXpress

FoodXpress er et lækkert cafeteria, hvor du døgnet rundt kan få dig en forfriskning og et let måltid mad. Her kan du blandt andet nyde vores hjemmelavede smørrebrød og frisksmurte sandwichprodukter.

Vi byder selvfølgelig også på kendte klassikere såsom fransk hotdog, schnitzel eller fiskefilet med pommes frites.

foodXpress 

BerlinXpresso

BerlinXpresso er en kaffebar, hvor du kan få dejlig kvalitetskaffe samt kage, sandwich, is og pølser, som kan nydes indendørs eller på dækket. Kun åben i højsæsonen og i weekenden..

 Berlin-Xpresso

Onboardshop

Du kan shoppe skønne varer i Onboardshop til billige penge under hele overfarten. Vi tilbyder et bredt udvalg til hele familien. Du finder alt fra chokolade, vin og spiritus, lækre parfume- og kosmetikprodukter, samt legetøj til børnene på bagsædet. Onboardshop er stedet, hvor du altid finder et godt tilbud.
 Du kan altid finde gode tilbud på mærkevarer i vore Travel Shops

Scandlines - Der er noget ved at sejle