Left navigation


Prins Joachim

Ombord på Prins Joachim kan du nå at nyde et lækkert måltid mad, shoppe efter vores bedste tilbud og slappe af og nyde dækkets udsigt. Velkommen ombord!

Frederik_width686

Ombord på Prins Joachim

Om bord på færgen M/F Prins Joachim venter der dig en behagelig pause fra bilturen, og samtidig får du en skøn oplevelse til søs. Vi kan varmt anbefale, at du undervejs benytter vores mange gode tilbud og dejlige faciliteter.

Du kan vælge imellem vores imponerende buffet i Scandlines Buffet all inclusive. I vores moderne cafeteria kan du nyde vores udsøgte smørrebrød og lækre fastfood. Du kan også tilbringe overfarten med, at nyde en friskbrygget kop kaffe i vores hyggelige café Berlin Xpresso.

Gå heller ikke glip af chancen for at besøge vores Onboardshop, som har et bredt udvalg af gode varer til hele familien.
 Der er mulighed for at hygge med hele familien ombord på Scandlines' færger

Scandlines Buffet all inclusive

Her kan du i hyggelige og imødekommende omgivelser nyde vores imponerende buffet, som varierer dagen igennem. Vi kan varmt anbefale, at du smager vores Rainforest Alliance certificerede kvalitetskaffe, som er produceret med omtanke for miljøet og er af højeste kvalitet.
 scl_buffet_all_incl

FoodXpress

FoodXpress er et lækkert cafeteria, hvor du døgnet rundt kan få dig en forfriskning og et let måltid mad. Her kan du blandt andet nyde vores hjemmelavede smørrebrød og frisksmurte sandwichprodukter.

Vi byder selvfølgelig også på kendte klassikere såsom fransk hotdog, wiener-schnitzel eller fiskefilet med pommes frites.

 foodXpress

Berlin Xpresso

Berlin Xpresso er en kaffebar, hvor vi serverer vores Rainforest Alliance certificerede kvalitetskaffe, kage, sandwich, pølser og is, som kan nydes indendørs eller på dækket. Kun åben i højsæsonen og i weekenden.

 Vi serverer kvalitetskaffe brygget på vore egne bønner

Onboardshop

Du kan shoppe skønne varer i Onboardshop til billige penge under hele overfarten. Vi tilbyder et bredt udvalg til hele familien. Du finder alt fra chokolade, vin og spiritus, lækre parfume- og kosmetikprodukter, samt legetøj til børnene på bagsædet. Onboardshop er stedet, hvor du altid finder et godt tilbud.
 Du kan altid finde gode tilbud på mærkevarer i vore Travel Shops

Scandlines - Der er noget ved at sejle