Left navigation


M/F Kronprins Frederik

Ombord på M/F Kronprins Frederik kan du spise lækker mad, shoppe i Onboardshop eller blot slappe af med familien. Velkommen ombord!

Frederik-442x220

Ombord på M/F Kronprins Frederik 

Brug sejlturen over Østersøen som en tiltrængt pause på rejsen for hele familien. Forkæl jer selv med et dejligt måltid, mens I nyder udsigten over vandet og slapper af, inden I skal ned i bilen igen.

I kan vælge mellem et lækkert måltid i vores Scandlines Buffet all inclusive, en let anretning eller købe nem og hurtig fastfood i cafeteriaet foodXpress. I er selvfølgelig også velkomne til at spise jeres egen medbragte mad. 

I kan shoppe i Onboardshop og nyde en kop friskbrygget kaffe, mens børnene leger i børneområdet. 

Overfarten tager 1 time og 45 min.

 

Scandlines Buffet all inclusive

Buffet-442x200

Nordisk inspireret buffet inkl. drikkevarer. 
Buffeten tilbyder mad til hele familien og varierer dagen igennem. Vores kokke er i køkkenet hele dagen, så din mad altid er frisk og lækker. Du kan få morgenmad, frokost, aftensmad og dessert.

Børn 0-4 år spiser gratis og børn 4-12 år spiser til reduceret pris i restauranten. 

Vi lægger stor vægt på kvalitet og miljø og derfor er vores kvalitetskaffe certificeret af  Rainforest Alliance, som producerer kaffe med omtanke for miljøet.

<>

Familie-spiser-442x200

Klassisk dansk cafeteria med et stort udvalg af kolde og varme retter.
Hos foodXpress får du hjemmelavede smørrebrødsspecialiteter, frisksmurte sandwich og varme retter samt madklassikere som fransk hotdog, wienerschnitzel eller fiskefilet med pommes frites.

Al vores smørrebrød og alle sandwiches er naturligvis frisksmurt ombord af uddannede smørrebrødsjomfruer og kokke. foodXpress er åben døgnet rundt.

 

BerlinXpresso

Kaffe-442x200

Kaffebar med kvalitetskaffe
BerlinXpresso er en kaffebar, hvor du kan få vores Rainforest Alliance certificerede kvalitetskaffe samt kage, sandwich, is og pølser. 

BerlinXpresso er kun åben i højsæsonen og i weekenden.

Onboardshop

Onboardshop-442x200

Shop og spar!
I Onboardshop finder du et bredt udvalg af varer som vin, øl, spiritus, chokolade, make-up, parfume og legetøj. Og priserne er selvfølgelig lavere end på land. Køber du parfume, kan du spare helt op til 35%!

Onboardshop har åbent under hele overfarten og ved ophold i tysk havn. Tobak, spiritus, vin og slik sælges kun, når skibet er i tysk farvand.

Onboardshop har åbent døgnet rundt, så du kan shoppe og spare penge, ligegyldigt hvornår I rejser. 


Scandlines - Der er noget ved at sejle