Left navigation


Kronprins Frederik

Ombord på Kronprins Frederik kan du spise lækker mad, shoppe i Onboardshop eller blot slappe af med familien. Velkommen ombord!

Frederik_width686

Ombord på Kronprins Frederik

Om bord på færgen M/F Kronprins Frederik venter der dig en behagelig pause fra bilturen og samtidig får du en skøn oplevelse til søs. Vi kan varmt anbefale, at du undervejs benytter vores mange gode tilbud og dejlige faciliteter.

Du kan vælge mellem et lækkert måltid i vores Scandlines all inclusive Buffet, en let anretning eller fastfood i vores cafeteria FoodXpress. Du kan også tilbringe overfarten med at nyde en friskbrygget kop kaffe i vores hyggelige café Berlin Xpresso.

Gå heller ikke glip af chancen for at besøge vores Onboardshop, som har et bredt udvalg af gode varer til hele familien.
 Der er mulighed for at hygge med hele familien ombord på Scandlines' færger

Scandlines Buffet all inclusive

Vores berømte Buffet all inclusive varierer dagen igennem. På afgange indtil kl. 9.00 serverer vi en imponerende morgenbuffet, og hen over frokost kan du nyde vores nordisk inspirerede frokostbord. Om aftenen retter vi an med spændende aftenbuffet fyldt med et stort og varieret udvalg af varme og kolde retter. Efter maden kan vi også anbefale, at du smager vores Rainforest Alliance certificerede kvalitetskaffe, som er produceret med omtanke for miljøet og er af højeste kvalitet.
Der bliver serveret lækre buffeter på alle Scandlines' færger
 

FoodXpress

FoodXpress er et lækkert cafeteria, hvor du døgnet rundt kan få dig en forfriskning og et let måltid mad. Her kan du blandt andet nyde vores hjemmelavede smørrebrød og frisksmurte sandwichprodukter.

Vi byder selvfølgelig også på kendte klassikere såsom fransk hotdog, wiener-schnitzel eller fiskefilet med pommes frites.

 foodXpress

Berlin Xpresso

Berlin Xpresso er en kaffebar, hvor vi serverer vores Rainforest Alliance certificerede kvalitetskaffe, kage, sandwich, pølser og is, som kan nydes indendørs eller på dækket. Kun åben i højsæsonen og i weekenden.

 Vi serverer kvalitetskaffe brygget på vore egne bønner

Onboardshop

Du kan shoppe skønne varer i Onboardshop til billige penge under hele overfarten. Vi tilbyder et bredt udvalg til hele familien. Du finder alt fra chokolade, vin og spiritus, lækre parfume- og kosmetikprodukter, samt legetøj til børnene på bagsædet. Onboardshop er stedet, hvor du altid finder et godt tilbud.
 Du kan altid finde gode tilbud på mærkevarer i vore Travel Shops

Scandlines - Der er noget ved at sejle