Left navigation


Deutschland

Ombord på Deutschland kan du blandt andet nyde smørrebrød i verdensklasse, lækker kvalitetskaffe eller du kan shoppe i Onboardshop. Velkommen ombord!

Deutchland_width686

Ombord på Deutschland

Om bord på færgen M/F Deutschland venter der dig en behagelig pause fra bilturen, og samtidig får du en skøn oplevelse til søs. Vi kan varmt anbefale, at du undervejs benytter vores mange gode tilbud og faciliteter.

Du kan vælge imellem et lækkert måltid i vores Scandlines Buffet, en let anretning eller fastfood i vores cafeteria FoodXpress eller nyde en friskbrygget kop kaffe i vores hyggelige café Berlin Xpresso.

Gå heller ikke glip af chancen for at besøge vores Onboardshop, som har et bredt udvalg af gode varer til hele familien.

Scandlines Buffet

Buffet-686x200

Vores berømte Scandlines buffet varierer dagen igennem. Frem til klokken 11.30 serverer vi en imponerende morgenbuffet, og hen over frokost kan du nyde vores nordisk inspirerede frokostbord. Om aftenen retter vi an med en spændende aftenbuffet fyldt med et stort og varieret udvalg af varme og kolde retter. Efter maden kan vi også anbefale, at du smager vores Rainforest Alliance certificerede kvalitetskaffe, som er produceret med omtanke og er af højeste kvalitet.


FoodXpress

FoodXpress-686x200-familie

FoodXpress er et lækkert cafeteria, hvor du døgnet rundt kan få dig en forfriskning og et let måltid mad. Her kan du blandt andet nyde vores hjemmelavede smørrebrød og frisksmurte sandwichprodukter. Vi byder selvfølgelig også på kendte klassikere såsom fransk hotdog, wiener-schnitzel eller fiskefilet med pommes frites.


BerlinXpress

kaffe-868x200

Berlin Xpresso er en kaffebar, hvor vi serverer vores Rainforest Alliancecertificerede kvalitetskaffe, kage, sandwich, pølser og is, som kan nydes indendørs eller på dækket. Kun åben i højsæsonen og i weekenden.


Good2Go

Good2Go-686x200-2

Good2Go er vores kiosk, hvor du kan købe, hvad du mangler til bilturen. Vi har alt fra coffee-to-go, slik, kolde og lune snacks, til batterier, magasiner og bøger. Good2Go er åben i dagtimerne


Onboardshop

Onboard-686x200
Du kan shoppe skønne varer i Onboardshop til billige penge under hele overfarten. Vi tilbyder et bredt udvalg til hele familien. Du finder alt fra chokolade, vin og spiritus, lækre parfume- og kosmetikprodukter, samt legetøj til børnene på bagsædet. Onboardshop er stedet, hvor du altid finder et godt tilbud.

Scandlines - Der er noget ved at sejle