Left navigation


M/F Copenhagen

Velkommen ombord på M/F Copenhagen - her kan du spise lækker mad, shoppe i Onboardshop eller blot slappe af med familien.

Copenhagen-442x220

Ombord på M/F Copenhagen

Brug sejlturen over Østersøen som en tiltrængt pause på rejsen for hele familien. Forkæl jer selv med et dejligt måltid, mens I nyder udsigten over vandet og slapper af, inden I skal ned i bilen igen.

I kan vælge mellem et lækkert måltid i vores Scandlines Buffet all inclusive, en let anretning eller købe nem og hurtig fastfood i cafeteriaet foodXpress. I er selvfølgelig også velkomne til at spise jeres egen medbragte mad. 

I kan shoppe i Onboardshop og nyde en kop friskbrygget kaffe, mens børnene leger i børneområdet. 

M/F Copenhagen drives af et banebrydende hybridsystem, der kombinerer traditionel dieseldrift med elektrisk batteridrift. Som verdens første færgerederi kan Scandlines lagre overskydende energi i batterierne om bord i en mængde, der svarer til 400 hybridbiler. Det betyder at din rejse belaster miljøet mindst muligt.

Overfarten tager 1 time og 45 min.

 

Scandlines Buffet all inclusive

Buffet-442x200

Nordisk inspireret buffet inkl. drikkevarer. 
Buffeten tilbyder mad til hele familien og varierer dagen igennem. Vores kokke er i køkkenet hele dagen, så din mad altid er frisk og lækker. Du kan få morgenmad, frokost, aftensmad og dessert.

Børn 0-4 år spiser gratis og børn 4-12 år spiser til reduceret pris i restauranten. 

<>

Familie-spiser-442x200

Klassisk dansk cafeteria med et stort udvalg af kolde og varme retter.
Hos foodXpress får du hjemmelavede smørrebrødsspecialiteter, frisksmurte sandwich og varme retter samt madklassikere som fransk hotdog, schnitzel eller fiskefilet med pommes frites.

Al vores smørrebrød og alle sandwiches er naturligvis frisksmurt ombord af uddannede smørrebrødsjomfruer og kokke. foodXpress er åben døgnet rundt. 

 

GoodToGo

Good2go-442x150

Shop forsyninger til rejsen. 
Kiosk med alt lige fra coffee-to-go, slik, drikkevarer og snacks, til batterier, magasiner og bøger. 

GoodToGo er åben kl. 7.00-19.00.

BerlinXpresso

Kaffe-442x200

Kaffebar med kvalitetskaffe
BerlinXpresso er en kaffebar, hvor du kan få dejlig kvalitetskaffe samt kage, sandwich, is og pølser.

BerlinXpresso er kun åben i højsæsonen og i weekenden.

Onboardshop

Onboardshop-442x200

Shop og spar!
I Onboardshop finder du et bredt udvalg af varer som vin, øl, spiritus, chokolade, make-up, parfume og legetøj. Og priserne er selvfølgelig lavere end på land. Køber du parfume, kan du spare helt op til 35%!

Onboardshop har åbent under hele overfarten og ved ophold i tysk havn. Tobak, spiritus, vin og slik sælges kun, når skibet er i tysk farvand.

Onboardshop har åbent døgnet rundt, så du kan shoppe og spare penge, ligegyldigt hvornår I rejser. 


Scandlines - Der er noget ved at sejle