Left navigation


Hunde og katte ombord

Du er velkommen til at medbringe mindre husdyr på vores færger, og vi er klar til at hjælpe, så alle får en dejlig tur, også dyrene.

Hunde-og-katte-ombord-442x220

Under overfarten må mindre husdyr opholde sig i alle områder, hvor der er ikke er gulvtæpper.

Af hensyn til vores andre gæster ombord skal husdyr være i snor eller opholde sig i aflukkede bure, kurve eller lignende.

Vi forventer, at du holder opsyn med husdyret under overfarten og sikrer dig, at husdyret ikke er til gene for områdets øvrige gæster. Vær desuden opmærksom på, at husdyret, af hygiejnemæssige årsager, ikke opholder sig inden for en radius af 2 meter fra buffet og lign.

Du er naturligvis velkommen til at lade hunden blive i bilen under overfarten, men grundet sikkerheden til søs er det desværre ikke muligt at besøge hunden under overfarten.

Skulle din hund blive tørstig, kan du henvende dig i cafeteriet, for lån af vandskål.

Vores færger er desværre ikke udstyret med hundetoilet.

Har du nogen spørgsmål på rejsen er vores supervisorer ombord altid klar til at hjælpe.


Pas og vaccination

Hunde og katte skal have pas for at kunne rejse ind i andre EU lande.
Passet skal være det pågældende dyrs personlige, hvilket betyder, at det skal være muligt at identificere dyret via chip eller øremærkning. Identifikationsnummeret skal anføres i passet.

Ud over information om dyret og dets ejer skal passet også indeholde dyrlægeattest om, at dyret er vaccineret mod rabies.

Se venligst mere om dette på de pågældende myndigheders hjemmesider.

Book din billet her - hurtigt og nemt

Scandlines - Der er noget ved at sejle