Left navigation


Generelle betingelser og vilkår for Facebook-konkurrencer

Hvordan vinder du? 

For at deltage i konkurrencen skal du angive dit svar i konkurrenceopslaget på Facebook, og ikke herunder i konkurrencereglerne. Efter konkurrencens afslutning findes vinderen ved lodtrækning blandt alle kommentarer eller blandt alle rigtige svar, hvis konkurrencen angår et spørgsmål. Du kan kun deltage i hver konkurrence én gang. 

Hvem kan deltage?

For at deltage skal du have en Facebook profil. Det er gratis at oprette en profil på Facebook, og du kan til hver en tid slette din profil igen. Du skal være fyldt 18 år og have bopæl i Danmark for at deltage i konkurrencen. Medarbejdere i Scandlines og deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen. Deltagere der forsøger at snyde i konkurrencen f.eks. ved brug af falsk navn, Facebookprofil eller lignende udelukkes fra konkurrencen. 

Dette skal du også vide:

Konkurrencen arrangeres af Scandlines Danmark ApS, Havneholmen 25, 8 sal, 1561 Danmark. Konkurrencen er ikke tilknyttet, administreret, godkendt eller sponsoreret af Facebook Inc. I forbindelse med din deltagelse i konkurrencen indsamler og behandler Scandlines Danmark ApS som dataansvarlig en række personoplysninger om dig, herunder dit navn og e-mailadresse.

Brug af personoplysninger

Vi behandler kun de personoplysninger, der er nødvendige for din deltagelse i konkurrencen.  De oplysninger, der afgives i forbindelse med konkurrencen, vil kun blive brugt i denne sammenhæng og vil ikke blive videregivet til tredjepart, medmindre du vinder konkurrencen og dit navn bliver offentliggjort i kommentarfeltet under konkurrencen på Facebook.

Det juridiske grundlag for vores indsamling og behandling af dine personoplysninger er vores og dine legitime interesser (jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f) i at kunne kontakte dig, i tilfælde af at du har vundet konkurrencen. Vi opbevarer dine personoplysninger indtil du har brugt din gevinst.

Du vil som deltager i konkurrencen via Facebook udelukkende få tilsendt meddelelser om resultatet af konkurrencen. Du kan få yderligere oplysninger om de personoplysninger, som Scandlines opbevarer og behandler om dig, samt få udleveret en kopi ved at kontakte os på compliance@scandlines.com med meddelelse herom.

Du kan herudover altid gøre indsigelse mod Scandlines’ behandling af dine personoplysninger, gøre brug af din ret til dataportabilitet samt anmode om rettelse, sletning af dine personoplysninger eller begrænsning af vores behandling af dine personoplysninger. Hvis du ønsker at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger, eller hvis du ønsker at få dine personoplysninger berigtiget, kontakt venligst compliance@scandlines.com med meddelelse herom. Hvis du ønsker at klage over Scandlines’ behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte Datatilsynet. 

Præmie

Præmien i den givne konkurrence samt præmieværdi fremgår af konkurrenceopslaget på Facebook, som du deltager i. Scandlines afholder alle præmieafgifter. Præmien kan ikke overdrages, ombyttes til kontanter eller andre varer.

Tidsforløb

I konkurrenceopslaget på Facebook, vil du kunne se hvornår konkurrencen er slået op og hvor længe den er gældende. Vinderen offentliggøres i kommentarfeltet under konkurrencen på Facebook senest 2 dage efter endt konkurrence.

Vinder

Vinderen får direkte besked på Facebook. Navnet offentliggøres i kommentarfeltet under konkurrencen på Facebook, og vi forbeholder os retten til at offentliggøre navnet på vinderen på Scandlines’ Facebookside. For at kunne modtage præmien, skal vinderen, når vedkommende offentliggøres i kommentarfeltet, oplyse: fulde navn, e-mail og mobilnummer i en privatbesked til Scandlines Facebookside. Reagerer vinderen ikke inden for 3 dage på vores besked, udtrækkes der en ny vinder, og samme procedure gælder. Præmien vil blive sendt elektronisk til vinderen via Facebook eller e-mail.


Scandlines - Der er noget ved at sejle