Left navigation


Lad bilen på 20 minutter

Benyt Clever ladestationerne ved drive-in i Helsingborg og lad din bil til 80% kapacitet på ca. 20-30 minutter.

Clever ladestandere

Nu kan du lade din bil enkelt og let, ved drive-in i Helsingborg.

I samarbejde med elladeoperatøren Clever har vi etableret Sveriges største bilmærke-uafhængige ladeplads med hurtigladning. Ladepladsen er placeret ved vores drive-in i Helsingborg (Bredgatan 5), og består af 5 hurtigladestationer med 10 ladepladser. Du kan enten tanke inden du kører ombord på færgen, eller benytte ladestationerne efter du er kørt i havn i Helsingborg. Tag blot tredje afkørsel i rundkørslen, umiddelbart efter tolden i Helsingborg - ladepladsen ligger venstre side. Læs mere om ladepladsen her.

Du finder ladepladsen på følgende koordinater: 56°02'22.5"N 12°41'42.2"E

Clever-placering-ladestandere-442x220

Køb ladekort i receptionen

For at kunne lade på ladestationerne, skal du bruge et ladekort fra Clever. Har du ikke allerede et ladekort, kan du købe et kontantkort i vores reception i Helsingborg for 150 SEK (inden for almindelig åbningstid), eller bestille et kort via Clevers webshop. Kortet fungerer til hele Clevers ladenetværk i Sverige, Danmark og Tyskland og er tanket med en værdi på 100 SEK.

Registrerer du ladekortet på Clevers hjemmeside, får du yderligere 50 SEK at lade for. Derefter koster en ladning fra 2,50 SEK/kWh - 5 SEK/kWh, afhængig af, hvilket abonnement du vælger at konvertere ladekortet til.

Kom forrest i køen

Når du lader på vores ladestationer, kommer du forrest i køen, når der køres ombord på færgen til Helsingør. Kør til manuel betjening og vis dit ladekort.

Clever-gron-bane-442x200

Clever hjælper dig døgnet rundt via kundeservice, hvis du har brug for hjælp. 

Læs mere om Clevers ladeabonnement her
Bestil ladekabel her
Læs mere om Clevers tilgængelige ladenetværk her
Hent Clevers app her

 


Scandlines - Der er noget ved at sejle