De stærkt stigende priser betyder, at vi desværre er blevet nødt til at indføre ekstraordinær prisstigning på en række af vores billetter for delvist at dække de øgede omkostninger.

Den ekstraordinære prisstigning træder i kraft 12. oktober 2022 og vil gælde for alle nye færgebilletter til biler og campingkøretøjer, der bookes fra denne dato til og med den 1. januar 2023. 

Den ekstraordinære prisstigning betyder, at der lægges DKK 35,- til billetprisen per overfart.

Vi håber på din forståelse.

Vil du vide mere, har vi samlet yderligere information nedenfor.

 

FAQ

 • Den ekstraordinære prisstigning skal hjælpe os med at dække nogle af de stigende udgifterne til vores færgedrift.

 • Den ekstraordinære prisstigning træder i kraft fra og med 12. oktober 2022 og vil gælde alle billetter til biler og campingkøretøjer, der er booket fra og med denne dato til og med den 1. januar 2023. 

 • Den ekstraordinære prisstigning gælder alle billetter til biler og campingkøretøjer, der er booket fra og med 12. oktober 2022.

 • Den ekstraordinære prisstigning gælder per overfart.

  Det betyder, at når du køber en envejs-billet (fx en Standard eller Flex billet), lægges den ekstraordinære prisstigning til én gang.

  Hvis du køber en tur/returbillet (fx en SMILE 1-dagsbillet eller Easy Return billet), lægges den ekstraordinære prisstigning til to gange, da du sejler med færgen både ud og hjem.

 • Ja, der tillægges en ekstraordinære prisstigning til billetter til biler og campingkøretøjer til begge vores ruter: Rødby-Puttgarden og Gedser-Rostock.

 • Hvis du har købt din billet, inden den ekstraordinære prisstigning trådte i kraft, vil du ikke blive opkrævet prisstigning ved ombookning af billet.

 • Læs alle vores billetbetingelser