Besøg vores grænsebutikker BorderShop, der ligger lige ved havnen i Puttgarden og i Rostock.

Begge butikker ligger lige ved færgelejet, så det er nemt at dreje ind, når du kører af færgen, eller hvis du kommer i god tid, inden turen går hjem.

BorderShop har et enormt udvalg af øl, vin, sodavand, spiritus, slik og husholdningsvarer. Så om du skal på storindkøb, hente gode SMILE medlemstilbud eller bare fylde bilen med snacks, inden ferien fortsætter sydpå, finder du altid gode tilbud. Og billigst-garantien sørger for, at det altid er til skarpe priser på øl, sodavand og cider.

BorderShop holder åbent hver dag også på søndage og helligdage, så du kører aldrig forgæves.

Bordershop Puttgardens Indgang

Find alt til hverdag og fest i BorderShop

I BorderShop kan du gå på opdagelse langs hylderne, der bugner af varer fra gulv til loft.

I vin- og spiritus-afdelingen er det især et velassorteret udvalg fra alle verdenshjørner. Og er du i tvivl om, hvilken vin der passer bedst til weekendens bøffer eller den næste store fest, står BorderShops vineksperter altid klar til at rådgive.  

Slikudvalget tilfredsstiller enhver med selv den sødeste tand. Hylderne er fyldte med vingummi, alskens chokolade, chips og bolsjer og meget mere, så du finder helt sikkert både fredagsguf og lækkerier til hverdagens pauser.

Derudover finder du mange husholdningsprodukter til hverdagen fra vaskepulver, shampoo og fryseposer - selvfølgelig altid til gode priser.

Husk toldreglerne

Når du grænsehandler, kan du afgiftsfrit tage varer købt i et EU-land med til Danmark. Det gælder alle varer, der er til eget forbrug. Læs mere om toldreglerne.